Free Agents seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Free Agents? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Free Agents.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Free Agents (Seizoen 1) dateert van 2009.
Free Agents Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Free Agents? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Free Agents seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Free Agents Serie Informatie
Free Agents is een Komedie / Drama-serie uit 2009. met onder meer de acteurs Stephen Mangan, Anthony Stewart Head en Sharon Horgan .
Alex Taylor en Helen Ryan zijn collega's van elkaar bij een talentenbureau. Alex is goed in zijn baan maar zit ook middenin een vechtscheiding waardoor hij depressief raakt. Helen is nog beter in haar baan Alex en ook zij heeft iets te verwerken nadat haar vriendje maanden voor hun bruiloft overleed. Beiden zijn er duidelijk nog niet klaar voor om weer te beginnen met ''daten'' maar toch eindigen ze op een nacht samen in één bed terecht.