Still Open All Hours seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Still Open All Hours? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Still Open All Hours.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Still Open All Hours (Seizoen 3) dateert van 2016.
Still Open All Hours Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Still Open All Hours? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Still Open All Hours seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Still Open All Hours Serie Informatie
Still Open All Hours is een Komedie-serie uit 2014-2017. met onder meer de acteurs David Jason, Lynda Baron en James Baxter .
Still Open All Hours is een vervolg op de serie Open All Hours uit de jaren zeventig en tachtig van de twintigste eeuw. De zaak van het kruideniertje op de hoek fungeert als duiventil voor tenenkrommend kneuterig buurtvolk. Het winkeltje, Arkwright's, wordt nu gerund door Granville die de zaak van zijn oom heeft geërfd en dagelijks om moet zien te gaan met de beslommeringen van het wel en wee van zijn klanten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.