• 9.385.220 stemmen

Heading Out

Heading Out seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Heading Out? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Heading Out.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Heading Out (Seizoen 1) dateert van 2013.

Heading Out Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Heading Out? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Heading Out seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Heading Out Serie Informatie

Heading Out is een Komedie-serie uit 2013. Geregisseerd door Natalie Bailey met onder meer de acteurs Nicola Walker, Joanna Scanlan en Shelley Conn .

Sara is een veertigjarige ontzettend goede dierenarts, succesvol en mateloos populair. Het enige dat haar in de weg staat is het feit dat ze haar ouders nog steeds niet verteld heeft dat ze lesbisch is. Haar vrienden hebben hier genoeg van en eisen van haar dat ze het binnen zes weken vertelt. Om haar te helpen genoeg moed te verzamelen krijgt Sara hulp van de nogal excentrieke therapeute Toria.