• 9.385.285 stemmen

Rock Profile

Rock Profile seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Rock Profile? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rock Profile.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rock Profile (Seizoen 3) dateert van 2009.

Rock Profile Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Rock Profile? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rock Profile seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rock Profile Serie Informatie

Rock Profile is een Komedie / Muziek-serie uit 1999-2009. met onder meer de acteurs Jamie Theakston, David Walliams en Matt Lucas .

Jamie Theakston is een interviewer die allerlei beroemde muzikanten mag interviewen. De sterren die hij ontmoet blijken echter vaak niet de mensen te zijn die men denkt dat ze zijn. De interviews verlopen dan ook chaotisch en bizar en het is dan ook nog maar de vraag of de sterren er goed aan doen deze interviews te geven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.