GLOW seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie GLOW? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van GLOW.
Het laatste bij ons bekende seizoen van GLOW (Seizoen 3) dateert van 2019.
GLOW Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van GLOW? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over GLOW seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
GLOW Serie Informatie
GLOW is een Komedie / Drama-serie uit 2017-2019. Geregisseerd door Lynn Shelton met onder meer de acteurs Alison Brie, Betty Gilpin en Marc Maron .
GLOW speelt zich af in Los Angeles in de jaren '80 en neemt een kijkje in het persoonlijke en professionele leven van vrouwelijke worstelaars. Ruth Wilder, een jonge vrouw met de ambitie om actrice te worden, ontvangt een uitnodiging om auditie te doen samen met twaalf andere vrouwen. Dit blijkt een rol te zijn in een professioneel worstel promotievideo genaamd Gorgeous Ladies of Wrestling (GLOW).
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 114 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.