Dear John seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dear John? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dear John.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dear John (Seizoen 2) dateert van 1987.
Dear John Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dear John? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dear John seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dear John Serie Informatie
Dear John is een Komedie-serie uit 1986-1987. met onder meer de acteurs Ralph Bates, Belinda Lang en Peter Blake .
John Lacey is een leraar op een middelbare school. Wanneer hij op een dag thuiskomt, vindt hij een briefje van zijn vrouw waar instaat dat ze bij hem weggaat en met zijn goede vriend Mike verder wil. John is een bescheiden man en deze klap komt hij slecht te boven. Hij komt niet meer uit zijn woorden en kan niet omgaan met alleen leven. Om er bovenop te komen besluit hij zich in te schrijven bij vrijgezellenclub de 1-2-1 club. De groep zorgt echter voor meer problemen dan oplossingen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.