• 9.384.855 stemmen

French Fields

French Fields seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie French Fields? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van French Fields.

Het laatste bij ons bekende seizoen van French Fields (Seizoen 3) dateert van 1991.

French Fields Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van French Fields? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over French Fields seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

French Fields Serie Informatie

French Fields is een Komedie-serie uit 1989-1991. Geregisseerd door Mark Stuart met onder meer de acteurs Anton Rodgers, Julia McKenzie en Pamela Salem .

French Fields is het directe vervolg op de Britse komedieserie Fresh Fields. William wordt geheadhunt door een Frans accountancy kantoor. ij besluit om samen met Hester naar Frankrijk te vertrekken om hier, voorlopig, te gaan wonen. Ze komen er al snel achter dat er toch wel veel verschillen zijn tussen de Engelsen en de Fransen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.