• 9.384.766 stemmen

Shots Fired

Shots Fired seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Shots Fired? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Shots Fired.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Shots Fired (Seizoen 1) dateert van 2017.

Shots Fired Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Shots Fired? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shots Fired seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Shots Fired Serie Informatie

Shots Fired is een Misdaad / Drama-serie uit 2017. Geregisseerd door Gina Prince-Bythewood met onder meer de acteurs Sanaa Lathan, Stephan James en Stephen Moyer .

Een zwarte politie-officier schiet een blanke tiener dood in een raciaal beladen stadje in Tennessee. Gezien de bijzondere omstandigheden van dit voorval worden twee aanklagers van buiten de stad gehaald om het bewijsmateriaal door te nemen en er achter te komen wat er werkelijk is gebeurt.Terwijl de angst in de gemeenschap groeit en het land gonst van de geruchten, moeten Terry en Ashe Bell hun persoonlijke vooroordelen en argwaan voor zich zien te houden om de waarheid boven water te krijgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.