• 9.385.426 stemmen

Dok 12

Dok 12 seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dok 12? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dok 12.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dok 12 (Seizoen 1) dateert van 2001.

Dok 12 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dok 12? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dok 12 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dok 12 Serie Informatie

Dok 12 is een Actie / Misdaad-serie uit 2001. met onder meer de acteurs Georgina Verbaan, Edward Stelder en Wolter Muller .

In Dok 12 gaat een topteam van de Rotterdamse rivierpolitie de strijd aan met criminele organisaties die het havengebied teisteren. Nora Roemers, weduwe, heeft de leiding over het team dat elke dag weer oog in oog met deze spannende zaken komt te staan. Tijdens het speuren gaan deze jonge rechercheurs niet altijd volgens het boekje te werk. Vooral het duo Marga en Lex hebben lak aan de regels. De oudere broer van Lex - de voormalige zeeman Busse - werkt ook bij de rivierpolitie. Hij vormt een team met Rayna, de ambitieuze en impulsieve nieuwkomer van het team. Met haar impulsiviteit loopt de spanning in Dok 12 vaak hoog op...

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,05 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.