• 9.385.376 stemmen

Blossom

Blossom seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Blossom? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Blossom.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Blossom (Seizoen 5) dateert van 1994.

Blossom Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Blossom? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blossom seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Blossom Serie Informatie

Blossom is een Drama / Komedie-serie uit 1990-1995. Geregisseerd door Bill Bixby met onder meer de acteurs Mayim Bialik, Joey Lawrence en Michael Stoyanov .

De tiener Blossom Russo woont thuis bij haar vader, een musicus, en haar twee broers nadat haar moeder hen heeft verlaten om aan haar carrière te werken. Het gezin probeert ermee om te gaan dat moeder ze heeft verlaten. Blossom gaat graag om met haar beste vriendin Six en droomt geregeld over beroemdheden die haar levensadvies geven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,65 met in totaal 39 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.