Max & Paddy's Road to Nowhere seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Max & Paddy's Road to Nowhere? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Max & Paddy's Road to Nowhere.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Max & Paddy's Road to Nowhere (Seizoen 1) dateert van 2004.
Max & Paddy's Road to Nowhere Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Max & Paddy's Road to Nowhere? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Max & Paddy's Road to Nowhere seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Max & Paddy's Road to Nowhere Serie Informatie
Max & Paddy's Road to Nowhere is een Komedie / Drama-serie uit 2004. Geregisseerd door Peter Kay met onder meer de acteurs Peter Kay, Paddy McGuinness en Craig Cheetham .
Deze spin-off van Phoenix Nights draait om Max en Paddy, de twee uitsmijters van de Phoenix Club. De mannen reizen door het land in een camper in een poging hun voormalige werkgever te kunnen ontvluchten. Het duo zoekt oude vrienden op en is vooral van plan plezier met elkaar te maken. Het levert echter meer rotzooi en problemen op dan lol.