Constantine seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Constantine? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Constantine.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Constantine (Seizoen 1) dateert van 2014.
Constantine Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Constantine? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Constantine seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Constantine Serie Informatie
Constantine is een Drama / Fantasy-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door Romeo Tirone met onder meer de acteurs Charles Halford, Angélica Celaya en Matt Ryan .
Constantine is gebaseerd op de Hellblazer strips van DC Comics en gaat over een 'meester van het occulte' genaamd John Constantine. Constantine worstelt met zijn geloof en wordt achtervolgd door zonden uit zijn verleden. Dat alles verandert wanneer hij plots wordt aangewezen om de mensheid te beschermen tegen het kwaad.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,68 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.