Victoria seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Victoria? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Victoria.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Victoria (Seizoen 3) dateert van 2019.
Victoria Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Victoria? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Victoria seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Victoria Serie Informatie
Victoria is een Drama-serie uit 2016-2019. Geregisseerd door Geoffrey Sax met onder meer de acteurs Jenna Coleman, Tom Hughes en Nell Hudson .
De serie draait om de jonge jaren van de Britse koningin Victoria. Vanaf haar kroning in 1837 op 18-jarige leeftijd tot haar huwelijk met Prins Albert in 1840. Victoria was beroemd om haar openhartigheid en was de eerste vrouw die het allemaal leek te hebben: een huwelijk, negen kinderen en de functie van koningin van het Verenigd Koninkrijk. Victoria zou met haar bewogen bewind uiteindelijk regeren over een periode van 63 jaar, wat haar de langstzittende monarch van Engeland maakte tot ze in september 2015 werd ingehaald door Elizabeth II.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,73 met in totaal 54 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.