Coven Academy seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Coven Academy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Coven Academy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Coven Academy (Seizoen 1) dateert van 2026.
Coven Academy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Coven Academy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Coven Academy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Coven Academy Serie Informatie
Coven Academy is een Drama / Komedie-serie uit 2026. Geregisseerd door Tim Federle met onder meer de acteurs Malina Weissman, Tiffani Thiessen en Malachi Barton .
In het spookachtige hart van New Orleans wonen drie tienermeisjes die heksen zijn. Samen met hun gevaarlijk charmante mede-tovenaars zitten ze op een elitaire kostschool voor magie waar macht de valuta is, geheimen dodelijk zijn en aantrekkingskracht een risico vormt. Gevangen tussen eeuwenoude bovennatuurlijke oorlogen en verboden liefdesrelaties, moet de heksenkring beslissen hoe ver ze bereid zijn te gaan om hun stad – en zichzelf – te beschermen.