• 9.492.515 stemmen

Homenaje, El

El Homenaje seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie El Homenaje? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van El Homenaje.

Het laatste bij ons bekende seizoen van El Homenaje (Seizoen 1) dateert van 2026.

El Homenaje Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van El Homenaje? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Homenaje seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

El Homenaje Serie Informatie

El Homenaje is een Thriller-serie uit 2026. Geregisseerd door Sergio Canovas met onder meer de acteurs Eusebio Poncela, Miriam Giovanelli en Juana Acosta .

Adolfo Novak, het gezinshoofd van een van de machtigste families van het land, roept zijn familie en naaste vertrouwelingen bijeen om zijn tachtigste verjaardag te vieren. Achter de toost en de glimlachen gaan decennia aan geheimen, verraad, blinde loyaliteit en een fel verlangen naar wraak schuil. De avond eindigt uiteindelijk in chaos en brengt een waarheid aan het licht die – eenmaal onthuld – veel onverwachter en verrassender blijkt dan enig eerder vermoeden.