• 9.489.506 stemmen

S.W.A.T.: Exiles

S.W.A.T.: Exiles seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie S.W.A.T.: Exiles? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van S.W.A.T.: Exiles.

Het laatste bij ons bekende seizoen van S.W.A.T.: Exiles (Seizoen 1) dateert van 2026.

S.W.A.T.: Exiles Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van S.W.A.T.: Exiles? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over S.W.A.T.: Exiles seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

S.W.A.T.: Exiles Serie Informatie

S.W.A.T.: Exiles is een Drama / Actie-serie uit 2026. Geregisseerd door Kevin Tancharoen met onder meer de acteurs Shemar Moore, Jay Harrington en Patrick St. Esprit .

Nadat een belangrijke missie misloopt, wordt Daniel "Hondo" Harrelson uit zijn gedwongen pensioen gehaald. Hij gaat leiding geven aan een experimentele S.W.A.T.-eenheid, bestaande uit onervaren en onvoorspelbare jonge rekruten. Hondo moet een generatiekloof overbruggen, botsende persoonlijkheden het hoofd bieden en van een team van buitenstaanders een eenheid maken die de stad kan beschermen – en het programma kan redden dat hem heeft gemaakt tot wie hij is.