• 9.501.647 stemmen

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Jacqueline de Goeij en Annemieke van Vliet

Met onder meer: Loes Haverkort, Remko Vrijdag en Noortje Herlaar

Release datum: donderdag 10 september 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De Eetclub

Als Karen met haar gezin naar Bergen verhuist, worden ze warm opgenomen in 'de eetclub', een verleidelijke groep vrienden die met volle teugen geniet van het extravagante en losbandige leven. Totdat één van de kapitale villa’s in vlammen opgaat en hun vriend Evert om het leven komt. Zijn vrouw en kinderen overleven het maar nét. Al snel ontdekt Karen dat de hechte vriendschap van leugens aan elkaar hangt. Iedereen heeft iets te verbergen. Niets is wat het lijkt. Dus gaat Karen op zoek naar de waarheid, maar tegen welke prijs?

Meningen over De Eetclub

avatar van Diederik58

Diederik58

woensdag 23 september 2026
De Eetclub seizoen 1 Verbluffend hoe men dit boek over 7 afleveringen weet uit te smeren. 4 afleveringen waren voldoende geweest. Positief vond de acteerprestaties. Gelukkig wat meer naturel i.p.v. dat toneelachtig uitspreken van teksten. Ook vond ik het camerawerk in orde. Voor de opbouw van het verhaal was gekozen om met flashbacks te werken o.a. rond politieverhoren. Liever niet. Tot slot was het geluid van de dialogen bedroevend. En dat is wel vaker bij Nederlandse producties.
avatar van Joy4ever

Joy4ever

zondag 20 september 2026
De Eetclub seizoen 1 Lekker dan, ik dacht dat het een afrondend verhaal was... Zo slecht vond ik de serie niet verder. Vrij goed acteerwerk. Camerawerk vond ik ook sterk. Ik heb me hier prima mee vermaakt. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik niet erg zit te wachten op een vervolg.

Oliveri_tv

zaterdag 19 september 2026
De Eetclub seizoen 1 Redelijk spannend, maar dan is alles gezegd ook. **/*****

Von Helsing

vrijdag 25 september 2026
De Eetclub seizoen 1 Niet om aan te gluren. Verschrikkelijk slecht geacteerd en wat een meligheid.