Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori (Seizoen 1) dateert van 2005.
Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori Serie Informatie
Masuda Kōsuke Gekijō: Gyagu Manga Biyori is een Animatie / Komedie-serie uit 2005. Geregisseerd door Takaaki Wada met onder meer de acteurs Eiji Takemoto, Masahito Yabe en Kaori Nazuka .
In deze anime adaptatie van de gelijknamige manga-serie volgen we geen traditionele verhaallijn, maar een serie sketches waarin op hoog tempo de Japanse geschiedenis en popcultuur wordt geparodieerd. Vol hyperactieve handelingen, bizarre situaties, absurde actie en nonsensicale komedie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.