Bust Up seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bust Up? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bust Up.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bust Up (Seizoen 1) dateert van 2026.
Bust Up Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bust Up? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bust Up seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bust Up Serie Informatie
Bust Up is een Misdaad / Thriller-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Morgana O'Reilly, Roimata Fox en Arlo Green .
Twee Nieuw-Zeelandse politieagentes, rechercheur Mihi en agent Deb, hadden ooit een relatie, maar zijn al tien jaar uit elkaar. Ze worden echter onverwachts gedwongen met elkaar samen te werken in het stadje Waitote, voornamelijk bekend vanwege Nieuw-Zeelands grootste tuinkabouter. Ze moeten samen allerlei bizarre en gevaarlijke misdrijven oplossen. Naarmate het werk riskanter wordt, nemen ook de persoonlijke spanningen toe en moeten de vrouwen onder ogen zien wat er tien jaar geleden mis is gegaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.