• 9.494.522 stemmen

Band of Spies

Band of Spies seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Band of Spies? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Band of Spies.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Band of Spies (Seizoen 1) dateert van 2025.

Band of Spies Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Band of Spies? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Band of Spies seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Band of Spies Serie Informatie

Band of Spies is een Thriller-serie uit 2025. met onder meer de acteurs Dror Keren, Roy Miller en Amir Boutrous .

In de nasleep van het bloedbad tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München jagen Israëlische Mossad-agenten op leden van de terroristische groepering Zwarte September. Naarmate het onderzoek vordert, eist het zijn tol van zowel de levens van de agenten als hun doelwitten. Ondertussen veranderen ze ook onbewust het gezicht van de wereldpolitiek.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.