Among Us seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Among Us? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Among Us.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Among Us (Seizoen 1) dateert van 2026.
Among Us Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Among Us? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Among Us seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Among Us Serie Informatie
Among Us is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 2026. Geregisseerd door Owen Dennis met onder meer de acteurs Randall Park, Ashley Johnson en Yvette Nicole Brown .
Green is een onbetaalde stagiair die, samen met de rijke en niet te beroerde White, een van de nieuwe medewerkers is die zich bij de Mira Corporation voegt voor een ruimtemissie. De missie? Erts+ van een asteroïde naar een raffinaderij van Mira genaamd Industria vervoeren. Helaas is er ook nog iemand anders aan boord die er alles aan doet om de bemanning problemen te bezorgen.