• 9.493.976 stemmen

Lanterns

Lanterns seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Lanterns? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Lanterns.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Lanterns (Seizoen 1) dateert van 2026.

Lanterns Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Lanterns? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lanterns seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Lanterns Serie Informatie

Lanterns is een Misdaad / Drama-serie uit 2026. Geregisseerd door James Hawes met onder meer de acteurs Aaron Pierre, Kyle Chandler en Kelly Macdonald .

De legendarische Green Lantern-veteraan Hal Jordan heeft een gloednieuwe rekruut, John Stewart. Deze twee intergalactische agenten worden niet direct de ruimte in gestuurd, maar blijven met beide benen op de grond. Ze raken betrokken bij een duister mysterie op aarde wanneer ze samen een bizarre moordzaak onderzoeken in het Amerikaanse binnenland van Nebraska. Tijdens dit politieonderzoek ontdekken de 'Space Cops' dat er een veel groter, dieper en angstaanjagend geheim achter de moord schuilgaat dat de aarde bedreigt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.