• 9.489.649 stemmen

Rippers

Rippers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rippers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rippers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rippers (Seizoen 1) dateert van 2026.

Rippers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rippers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rippers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rippers Serie Informatie

Rippers is een Misdaad-serie uit 2026.

Een brute rip op een ondergrondse opiumplantage in Eindhoven vormt het startschot voor een nacht waarin niemand zeker weet wie er aan zet is. Degenen die aan de touwtjes trekken bij die heist zijn de mensen van wie je het het minst verwacht. Terwijl de spanning oploopt en de risico's toenemen, proberen de drie jonge underdogs zich een weg te banen door de chaos en het geweld om een enorme buit in handen te krijgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,91 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.