• 9.412.373 stemmen

Top End Bub

Top End Bub seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Top End Bub? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Top End Bub.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Top End Bub (Seizoen 1) dateert van 2025.

Top End Bub Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Top End Bub? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Top End Bub seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Top End Bub Serie Informatie

Top End Bub is een Drama / Romantiek-serie uit 2025. Geregisseerd door Shari Sebbons met onder meer de acteurs Miranda Tapsell, Gwilym Lee en Ursula Yovich .

Lauren, een inheemse advocate, woont in Adelaide, Australië. Ze is getrouwd met croissantbakker Ned. Wanneer Laurens acht jaar oude nichtje wees wordt, verhuist het stel met tegenzin naar het Top End in het noorden van Australië, waar de outback tropisch wordt. Lauren en Ned worstelen daar met hun nieuwe ouderschap en proberen ondertussen hun huwelijk te redden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.