• 9.412.286 stemmen

Chi Shen

Chi Shen seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chi Shen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Chi Shen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Chi Shen (Seizoen 1) dateert van 2026.

Chi Shen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chi Shen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chi Shen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Chi Shen Serie Informatie

Chi Shen is een Actie / Fantasy-serie uit 2026. Geregisseerd door Donnie Lai Cheun-Yu met onder meer de acteurs Kai Ko, Wang Bo-chieh en Simon Hsueh .

Han Chieh is een medium dat de Derde Kroonprins moet dienen om een ​​jeugdfout goed te maken door bovennatuurlijke verstoringen in de mensenwereld op te lossen. Onderweg ontmoet hij de optimistische student Yeh Tzu en detective Chang Min, die geesten kan zien. Samen nemen ze het op tegen de mysterieuze en meedogenloze schurk Chen Chi-sha, terwijl ze de waarheid achter Chen Wu Tien-chi ontrafelen, een wezen dat het evenwicht tussen de mensen- en demonenwereld bedreigt. Dit leidt ertoe dat Han Chieh zijn doel en de ware betekenis van zijn gave herontdekt.