Flashback seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Flashback? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Flashback.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Flashback (Seizoen 2) dateert van 2026.
Flashback Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Flashback? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Flashback seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Flashback Serie Informatie
Flashback is een Drama / Komedie-serie uit 2025-2026. Geregisseerd door Vincent Jamain met onder meer de acteurs Michaël Youn, Constance Gay en Olivia Côte .
Elsa Letellier is een forensisch wetenschapper bij de politie van Lyon. Ze koos voor haar carrière als eerbetoon aan haar vader, Josselin Letellier, een ware politielegende, die op mysterieuze wijze werd vermoord tijdens de uitoefening van zijn plicht op de zesde verjaardag van zijn dochter. Dertig jaar later, op de avond van haar 36e verjaardag, en net wanneer de zaak dreigt te worden gesloten vanwege de verjaringstermijn, wordt Elsa door een onverklaarbaar fenomeen teruggeworpen naar 1994, slechts enkele maanden voor Josselins dood. Nadat de eerste schok en het ongeloof zijn weggeëbd, raakt Elsa er al snel van overtuigd dat deze terugkeer naar het verleden een goddelijke wending is: ze kan de dood van haar vader voorkomen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.