• 9.408.020 stemmen

Pat a Mat

Pat a Mat seizoen 12?

Zal er een seizoen 12 beschikbaar komen voor de tv-serie Pat a Mat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Pat a Mat.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Pat a Mat (Seizoen 11) dateert van 2026.

Pat a Mat Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 12) van Pat a Mat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pat a Mat seizoen 12 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Pat a Mat Serie Informatie

Pat a Mat is een Animatie / Komedie-serie uit 1979-2026. Geregisseerd door Lubomír Beneš met onder meer de acteurs Kees PrinsKees Prins en Siem van Leeuwen .

Stop-motion-poppenanimatieserie vol slapstickkomedie over de belevenissen van twee onhandige buurmannen die met vindingrijke ideeën allerlei huis-tuin-en-keukenproblemen proberen op te lossen: het ontstoppen van een gootsteen, het neerzetten van een nieuwe schutting of het verjagen van mollen of bijenzwermen. Ze zijn optimistisch ingesteld, vindingrijk en staan altijd klaar om elkaar te helpen. De oplossingen die ze bedenken zijn echter niet altijd even handig of efficiënt, en door hun geknutsel maken ze hun problemen meestal eerder groter dan kleiner. Toch gaan ze elke uitdaging vol goede moed aan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 11 seizoenen.