Should I Marry a Murderer? seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Should I Marry a Murderer?? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Should I Marry a Murderer?.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Should I Marry a Murderer? (Seizoen 1) dateert van 2026.
Should I Marry a Murderer? Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Should I Marry a Murderer?? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Should I Marry a Murderer? seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Should I Marry a Murderer? Serie Informatie
Should I Marry a Murderer? is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2026.
Zou je je tegen je eigen verloofde keren als je erachter komt dat hij een moord heeft gepleegd? Het is de vraag waar een de Britse Dr. Caroline Muirhead mee moet worstelen. Ze vertelt hoe ze tot over haar oren verliefd was op haar verloofde, Alexander 'Sandy' McKellar, maar die haar schokt met een vreselijke bekentenis. Het gaat om een Britse man die al een week van de aardbodem is verdwenen. Maar ze kan het geheim van haar partner niet onthullen. Ten minste, niet voordat ze eerst doet alsof ze nog met hem gaat trouwen om zo voldoende bewijsmateriaal te verzamelen…