• 9.428.569 stemmen

Ontwikkeld door: Kyle Killen

Met onder meer: Yahya Abdul-Mateen II, Billie Boullet en Alice Braga

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 30 april 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Man on Fire

John Creasy was een goed functionerende huurling van de Special Forces die al heel wat benaderde situaties heeft doorstaan. Op het moment worstelt Creasy echter met PTSD. Vastberaden om zijn uitdagingen te overwinnen begint hij aan zijn strijd voor verlossing - ook als hij daarvoor dwars door het vuur moet gaan.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Man on Fire

avatar van Diederik58

Diederik58

donderdag 7 mei 2026
Man on Fire seizoen 1 Veel afleveringen voor weinig spanning. Maar op momenten van actie erg onderhoudend. Het verhaal zit prima in elkaar en us zelfs geloofwaardig. Wat ik altijd erg toevallig vind is dat ze altijd de juiste kleding voor hun net bedachte plannetjes hebben. Het acteren is soms lastig te beoordelen, omdat deels Braziliaans wordt gesproken. Ik kreeg op een gegeven moment wel jeuk van die huilebalk Poe. Een tweede serie lijkt mij niet nodig.
avatar van stinissen

stinissen

dinsdag 5 mei 2026
Man on Fire seizoen 1 Vermakelijk niet meer en niet minder. Verder had het voor mijn beter geweest om 4 afleveringen aan te houden.
avatar van boemboem27

boemboem27

zondag 3 mei 2026
Man on Fire seizoen 1 wordt nergens maar dan ook nergens spannend of interessant. af en toe een heel klein beetje actie toch nog 3.5 aflevering volgehouden. best veel geduld gehad. vooral eerste aflevering was vooral introductie,meer niet. voor die aflevering 1.5 ster de rest max 2 sterren. ben er mee gestopt dit wordt nooit wat. rest maar weggegooid niet de moeite waard

Filmfan59

maandag 4 mei 2026
Man on Fire seizoen 1 Grote teleurstelling! Totaal niets spannends en ongeloofwaardig... Slechte regie en ondermaatse acteerprestaties. De film met Denzel was top ! Deze is Flop.... Heel jammer en zonde van mijn tijd....