• 9.396.776 stemmen

F-35: Onder Trumps Vleugels

F-35: Onder Trumps Vleugels seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie F-35: Onder Trumps Vleugels? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van F-35: Onder Trumps Vleugels.

Het laatste bij ons bekende seizoen van F-35: Onder Trumps Vleugels (Seizoen 1) dateert van 2026.

F-35: Onder Trumps Vleugels Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van F-35: Onder Trumps Vleugels? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over F-35: Onder Trumps Vleugels seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

F-35: Onder Trumps Vleugels Serie Informatie

F-35: Onder Trumps Vleugels is een Documentaire-serie uit 2026.

De serie onderzoekt de verregaande afhankelijkheid van Nederland van de Verenigde Staten wat betreft de inzet van de F-35. De serie stelt de vraag of Nederland nog wel de volledige controle heeft over zijn eigen defensiematerieel. Wat gebeurt er als de Amerikanen op een dag niet meer aan onze kant staan - kunnen we onze F35-gevechtsvliegtuigen dan nog wel gebruiken? Blijven die doen wat wij willen? Eric Arends blikt samen met militairen, politici en defensie-experts terug op het roerige proces rondom de aanschaf van de JSF.