• 9.396.081 stemmen

Mirror, Mirror

Mirror, Mirror seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mirror, Mirror? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mirror, Mirror.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mirror, Mirror (Seizoen 1) dateert van 1995.

Mirror, Mirror Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mirror, Mirror? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mirror, Mirror seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mirror, Mirror Serie Informatie

Mirror, Mirror is een Avontuur / Drama-serie uit 1995. Geregisseerd door John Banas met onder meer de acteurs Petra Yared, Michala Banas en Nicholas Hooper .

Wanneer de veertienjarige Jo Tiegan een ovalen spiegel cadeau krijgt van de oude eigenaar van een antiekwinkel, ziet ze tot haar verbazing niet zichzelf in de spiegel maar een ander meisje, Louisa genaamd. Louisa kan Jo ook zien. De twee blijken in hetzelfde huis te wonen en ook dezelfde slaapkamer te hebben, alleen niet in dezelfde tijd. Wanneer ze er per toeval achter komen dat ze naar elkaars tijd kunnen reizen, is dat het begin van een hele reeks gebeurtenissen.