• 9.391.081 stemmen

Oficina, La

La Oficina seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie La Oficina? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van La Oficina.

Het laatste bij ons bekende seizoen van La Oficina (Seizoen 1) dateert van 2026.

La Oficina Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van La Oficina? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Oficina seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

La Oficina Serie Informatie

La Oficina is een Komedie-serie uit 2026. Geregisseerd door Gary Alazraki

In Aguascalientes, Mexico ligt het familiebedrijf Jabones Olimpo (Olimpo Zepen). Jerónimo Ponce III is de manager van het bedrijf maar totaal ongeschikt om leiding te geven en hij werkt zich constant in de nesten. Het personeel moet dagelijks omgaan met zijn gebrek aan leiderschap, zijn enorme ego en de typische Mexicaanse kantoorcultuur, inclusief de bijbehorende roddels en hiërarchie.