Low Winter Sun seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Low Winter Sun? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Low Winter Sun.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Low Winter Sun (Seizoen 1) dateert van 2013.
Low Winter Sun Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Low Winter Sun? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Low Winter Sun seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Low Winter Sun Serie Informatie
Low Winter Sun is een Misdaad / Drama-serie uit 2013. Geregisseerd door Sam Miller met onder meer de acteurs Mark Strong, Lennie James en James Ransone .
Moord, verraad, wraak en corruptie vinden plaats in een wereld waar de scheiding tussen politie en criminelen vaag is. Het begint met de moord op een politieagent door een collega Frank Agnew. Het lijkt de perfecte misdaad, maar in realiteit zorgt de moord ervoor dat de agent belandt in het ondergrondse criminele circuit van Detroit.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.