• 9.385.205 stemmen

Maximum Pleasure Guaranteed

Maximum Pleasure Guaranteed seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Maximum Pleasure Guaranteed? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Maximum Pleasure Guaranteed.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Maximum Pleasure Guaranteed (Seizoen 1) dateert van 2026.

Maximum Pleasure Guaranteed Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Maximum Pleasure Guaranteed? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Maximum Pleasure Guaranteed seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Maximum Pleasure Guaranteed Serie Informatie

Maximum Pleasure Guaranteed is een Komedie / Thriller-serie uit 2026. met onder meer de acteurs en Tatiana Maslany .

Paula, een pas gescheiden moeder, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van chantage, moord en jeugdvoetbal. Overtuigd dat ze getuige is geweest van een misdaad – terwijl ze tegelijkertijd worstelt met een voogdijstrijd en een identiteitscrisis – begint Paula haar eigen onderzoek. Dit onderzoek zou een grotere samenzwering aan het licht kunnen brengen en tegelijkertijd de sleutel kunnen zijn tot het herstellen van haar gezin en haar zelfvertrouwen.