• 9.385.005 stemmen

American Classic

American Classic seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie American Classic? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van American Classic.

Het laatste bij ons bekende seizoen van American Classic (Seizoen 1) dateert van 2026.

American Classic Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van American Classic? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over American Classic seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

American Classic Serie Informatie

American Classic is een Komedie-serie uit 2026. Geregisseerd door Michael Hoffman met onder meer de acteurs Kevin Kline, Jon Tenney en Laura Linney .

Broadway-ster en notoire narcist Richard Bean krijgt een spectaculaire publieke inzinking en besluit terug te keren naar het familietheater waar hij zich ooit bewust werd van zijn eigen genialiteit. Bij aankomst ontdekt hij tot zijn schrik dat zijn broer en diens vrouw (die toevallig ook zijn voormalige geliefde is) zijn tempel van de kunst hebben omgetoverd tot een dinertheater – met de nadruk op diner. Richard probeert daarop wanhopig zichzelf, zijn familie en zijn geboortestad te redden op de enige manier die hij kent: door een show op te voeren.