Stranger Things: Tales from '85 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Stranger Things: Tales from '85? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Stranger Things: Tales from '85.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Stranger Things: Tales from '85 (Seizoen 1) dateert van 2026.
Stranger Things: Tales from '85 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Stranger Things: Tales from '85? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stranger Things: Tales from '85 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Stranger Things: Tales from '85 Serie Informatie
Stranger Things: Tales from '85 is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Brooklyn Norstedt, Jolie Hoang-Rappaport en Luca Diaz .
Stranger Things: Tales from '85 speelt zich af in de winter van 1984-1985, direct na het tweede seizoen. Terwijl de verschrikkingen van de Upside Down lijken te vervagen onder een dik pak sneeuw in Hawkins, hebben Eleven, Mike, Will, Dustin, Lucas en Max hun normale leven weer opgepakt met Dungeons & Dragons en sneeuwballengevechten. De rust is echter schijn: onder het ijs is iets angstaanjagends ontwaakt.