• 9.374.112 stemmen

+ Mijn stem

Status: Beëindigd

Oorsprong: Noorwegen

Ontwikkeld door: Pia Lykke

Met onder meer: Aksel Hennie, Hannah Elise Adolfsen Fjeldbraaten en Jeppe Beck Laursen

Oorspronkelijke taal: Noors

Release datum: woensdag 17 juli 2024

Eerst uitgezonden op: SBS On Demand (Australië)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Stayer

Het leven van Even Elstad wordt volledig op zijn kop gezet na een tragisch ongeluk. Even, die jaren geleden zijn geboortedorp Eidsvoll verliet om zijn droom van een leven als rockster na te jagen, wordt gedwongen terug te keren om voor zijn 16-jarige dochter Annie te zorgen. Een dochter met wie hij al jaren geen contact meer heeft gehad. De oude rockster moet terug naar een plek waar hij ooit voor gevlucht is en waarvan hij nooit had gedacht dat hij er nog eens zou terugkeren. Zijn dochter Annie moet daardoor ongewild omgaan met een vader die haar ooit in de steek liet. Zal Even zijn muziekcarrière kunnen combineren met zijn rol als vader van een tiener? En zal Annie hem kunnen vertrouwen en erop kunnen rekenen dat hij haar niet opnieuw in de steek laat?

logo tmdbimage

Meningen over Stayer