• 9.384.934 stemmen

Bait

Bait seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bait? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bait.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bait (Seizoen 1) dateert van 2026.

Bait Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bait? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bait seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bait Serie Informatie

Bait is een Komedie / Sciencefiction-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Riz Ahmed, Guz Khan en Sheeba Chaddha .

Shah Latif, een acteur die wanhopig op zoek is naar zijn grote doorbraak, krijgt een carrièrebepalende auditie voor de rol van James Bond. Wanneer een foto van hem na de auditie uitlekt, barst de publieke speculatie los en wordt hij plotseling in een intense, 24/7 wereldwijde schijnwerper geplaatst als de potentiële "Bond-elect". Wat begint als een sprankje hoop, ontaardt al snel in een spiraal van existentiële crisis en complottheorieën.