• 9.385.247 stemmen

My Boys

My Boys seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie My Boys? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van My Boys.

Het laatste bij ons bekende seizoen van My Boys (Seizoen 4) dateert van 2010.

My Boys Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van My Boys? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over My Boys seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

My Boys Serie Informatie

My Boys is een Drama / Komedie-serie uit 2006-2010. Geregisseerd door Barnet Kellman met onder meer de acteurs Jordana Spiro, Kyle Howard en Reid Scott .

De twintiger PJ Franklin werkt als sportjournaliste voor de Chicago Sun-Times. Haar 'familie' bestaat uit een stel sympathieke mannen met wie ze al haar favoriete hobby's deelt: sport, poker en bier. Maar een vriendje vinden en een toekomst opbouwen kan lastig zijn voor een meisje met zoveel mannen in haar leven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.