Como Agua para Chocolate seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Como Agua para Chocolate? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Como Agua para Chocolate.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Como Agua para Chocolate (Seizoen 2) dateert van 2026.
Como Agua para Chocolate Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Como Agua para Chocolate? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Como Agua para Chocolate seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Como Agua para Chocolate Serie Informatie
Como Agua para Chocolate is een Drama / Romantiek-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Julián de Tavira met onder meer de acteurs Azul Guaita, Andrés Baida en Irene Azuela .
Tita de la Garza en Pedro Múzquiz zijn twee diep verliefde zielen, maar door diepgewortelde familietradities kunnen ze niet samen zijn. Ze bewegen zich in een wereld van magisch realisme en rijke smaken, terwijl Tita worstelt tussen het lot dat haar door haar familie is opgelegd en haar strijd voor de liefde. Haar grootste toevluchtsoord is de keuken. Voor Tita wordt haar magische band met koken een actieve vorm van verzet tegen onderdrukking, waardoor ze haar diepste verlangens en passies in haar recepten kanaliseert en degenen die ze proeven kan transformeren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.