Amor de Oficina seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Amor de Oficina? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Amor de Oficina.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Amor de Oficina (Seizoen 1) dateert van 2026.
Amor de Oficina Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Amor de Oficina? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Amor de Oficina seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Amor de Oficina Serie Informatie
Amor de Oficina is een Komedie / Romantiek-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Diego Klein en Ana Gonzalez Bello .
Graciela, een ambitieuze en zelfverzekerde professional, beleeft een heerlijke, passionele nacht. Het probleem is dat de man met wie ze die nacht doorbracht, Mateo, haar grootste rivaal blijkt te zijn voor de CEO-positie bij het bedrijf waar ze de afgelopen jaren van haar leven aan heeft gewijd. Wat begint als een felle professionele strijd, mondt al snel uit in een persoonlijke uitdaging. Terwijl ze vechten voor de baan van hun dromen, ontdekken ze allebei dat de persoon die ze als hun grootste obstakel zien, wel eens het antwoord zou kunnen zijn op alles waar ze naar op zoek zijn.