• 9.383.118 stemmen

Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure

Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure (Seizoen 1) dateert van 2026.

Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure Serie Informatie

Steel Ball Run: JoJo's Bizarre Adventure is een Animatie-serie uit 2026.

In 1890 komt de aankondiging van de "Steel Ball Run", een ongekende paardenrace van 4000 mijl dwars door Noord-Amerika, met een hoofdprijs van 50 miljoen dollar. Protagonist Johnny Joestar, een voormalig geniaal jockey die na een onbeduidend incident verlamd raakte vanaf zijn taille, besluit mee te doen. Bij de inschrijving voor de race ontmoet hij Gyro Zeppeli, een mysterieuze outlaw uit het Koninkrijk Napels, die de gave bezit om met stalen ballen te "spinnen". Wanneer Johnny een van Gyro's stalen ballen aanraakt, krijgt hij tijdelijk zijn benen terug, wat hem nieuwe hoop geeft en de vastberadenheid om het geheim van deze kracht te ontrafelen.