• 9.385.217 stemmen

Vaka

Vaka seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Vaka? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Vaka.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Vaka (Seizoen 1) dateert van 2026.

Vaka Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Vaka? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vaka seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Vaka Serie Informatie

Vaka is een Thriller-serie uit 2026.

Wanneer een epidemie van slapeloosheid de stad Stockholm teistert en ieders leven verandert in een nachtmerrie van chaos moeten de inwoners zien te overleven. Terwijl de ziekte zich verspreidt, botsen lotgevallen en levens met elkaar tegen een onstuitbare dreiging. Een in ongenade gevallen premier vecht om de stad en zijn imago te behouden en tegelijkertijd zijn roekeloze zoon te beschermen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.