Imperfect Women seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Imperfect Women? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Imperfect Women.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Imperfect Women (Seizoen 1) dateert van 2026.
Imperfect Women Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Imperfect Women? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Imperfect Women seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Imperfect Women Serie Informatie
Imperfect Women is een Thriller-serie uit 2026. Geregisseerd door Lesli Linka Glatter met onder meer de acteurs , Kerry Washington en Kate Mara .
Wanneer Nancy Hennessy wordt vermoord, laat ze twee beste vriendinnen, een liefdevolle echtgenoot en dochter, en een geheime minnaar achter wiens identiteit ze mee het graf in nam. Nancy was prachtig, rijk en geliefd bij iedereen die haar kende – van buitenaf leek haar leven perfect. Maar terwijl het onderzoek naar haar dood vastloopt en haar vriendinnen Eleanor en Mary worstelen met hun verdriet, komen er duistere details aan het licht die onthullen hoe weinig ze hun vriendin, elkaar en misschien zelfs zichzelf kenden.