Kaesyeoro seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kaesyeoro? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Kaesyeoro.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Kaesyeoro (Seizoen 1) dateert van 2025.
Kaesyeoro Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kaesyeoro? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kaesyeoro seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Kaesyeoro Serie Informatie
Kaesyeoro is een Actie / Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Lee Chang-min met onder meer de acteurs Lee Jun-ho, Kim Hyang-gi en Kim Byung-chul .
Kang Sang Woong lijkt een doorsnee man. Hij werkt als ambtenaar bij een buurthuis maar hij bezit op de een of andere manier een bovennatuurlijke kracht: bovenmenselijke sterkte die afhankelijk is van de hoeveelheid geld die hij bezit. Zijn vriendin, Kim Min Sook, is verbaasd over de bovennatuurlijke kracht van haar vriend. maar ze steunt hem meer dan wie ook. Ondertussen hebben Byeon Ho In en Bang Eun Mi ook bovennatuurlijke krachten. Byeon Ho In zijn bovennatuurlijke kracht wordt geactiveerd wanneer hij alcohol drinkt. Hij is tevens de zelfbenoemde leider van een Koreaanse organisatie voor mensen met bovennatuurlijke krachten. Hij stelt voor dat ze samenwerken om de wereld te beschermen tegen schurken die de wereld in chaos willen storten.