Sprung seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sprung? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sprung.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sprung (Seizoen 1) dateert van 2022.
Sprung Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sprung? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sprung seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sprung Serie Informatie
Sprung is een Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Greg Garcia met onder meer de acteurs Garret Dillahunt, Martha Plimpton en Shakira Barrera .
Jack is een veroordeelde crimineel die vastbesloten is om van koers te veranderen en zijn verloren jaren terug te winnen na meer dan twintig jaar in de gevangenis te hebben gezeten. Omdat hij na zijn vrijlating geen plek heeft om te wonen en een wereldwijde pandemie de wereld vrijwel tot stilstand brengt, trekt Jack in bij zijn voormalige celgenoot Rooster, Roosters moeder Barb en Jacks voormalige vriendin Gloria. Gebonden door hun getekende verleden en ongewone leefomstandigheden besluiten ze een aantal maatschappelijke misstanden recht te zetten. Ze richten zich op de mensen die tijdens de pandemie egoïstisch van anderen profiteren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.