• 9.385.499 stemmen

Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo

Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo (Seizoen 1) dateert van 2025.

Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo Serie Informatie

Ki-seu-neun Gwaen-hi Hae-seo is een Drama / Romantiek-serie uit 2025.

Kong Ji Hyeok werkt als bedrijfsleider van het Mother TF-team bij een bedrijf in babyproducten. Hij is scherp, kalm en werkt gepassioneerd. Op een dag kust een teamlid, Ko Da Rim, hem plotseling. Dit plaatst hem in een lastige positie, omdat ze getrouwd is. Ondertussen is Ko Da Rim een ​​alleenstaande vrouw die een baan nodig heeft om in haar onderhoud te voorzien. Ze krijgt een baan als tijdelijke kracht bij het babyproductenbedrijf waar Kong Ji Hyeok werkt. Ze liegt over haar achtergrond en beweert dat ze getrouwd is en een kind heeft om daar aangenomen te worden. Ze werkt nu onder Kong Ji Hyeok in het Mother TF-team. Haar enige interesse is om daar in vaste dienst te komen, maar ze begint gevoelens voor Kong Ji Hyeok te krijgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.