Dime tu Nombre seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dime tu Nombre? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dime tu Nombre.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dime tu Nombre (Seizoen 1) dateert van 2025.
Dime tu Nombre Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dime tu Nombre? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dime tu Nombre seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dime tu Nombre Serie Informatie
Dime tu Nombre is een Sciencefiction / Mystery-serie uit 2025. Geregisseerd door Hugo Stuven Casasnovas met onder meer de acteurs Michelle Jenner, Darío Grandinetti en Elena Rivera .
Een Spaans dorp floreert dankzij de succevolle aardbeienteelt. De inwoners hebben ermee ingestemd om Marokkaanse seizoenarbeiders te laten wonen in een nabijgelegen verlaten dorp genaamd Fuensanta. Hun samenleven veroorzaakt spanningen onder de bevolking. Niemand kan zich echter kan voorstellen dat de fundamenten van het dorp iets verbergen dat hun ergste nachtmerries zou kunnen ontketenen.