• 9.385.773 stemmen

Eunjungkwa Sangyeon

Eunjungkwa Sangyeon seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Eunjungkwa Sangyeon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Eunjungkwa Sangyeon.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Eunjungkwa Sangyeon (Seizoen 1) dateert van 2025.

Eunjungkwa Sangyeon Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Eunjungkwa Sangyeon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Eunjungkwa Sangyeon seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Eunjungkwa Sangyeon Serie Informatie

Eunjungkwa Sangyeon is een Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Cho Young-min met onder meer de acteurs Kim Go-eun, Park Ji-hyun en Kim Gun-woo .

Ryu Eun-Jung lijkt een normale vrouw, maar ze heeft een openhartige persoonlijkheid die mensen aantrekt. Haar beste vriendin en levenslange rivaal is Cheon Sang-Yeon. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens hun basisschooltijd. Cheon Sang-Yeon kwam uit een welgesteld gezin en is een getalenteerd persoon. Ryu Eun-Jung was jaloers op haar, maar ze werden beste vriendinnen die elkaar soms het meest haatten. Tijdens hun tienerjaren, twintigers en dertigers verloren ze het contact met elkaar en kwamen ze meerdere keren weer bij elkaar. Nu zijn ze 42 jaar oud. Ryu Eun-Jung werkt als schrijver van dramaseries en Cheon Sang-Yeon is een succesvolle filmproducent. Op een dag verschijnt Cheon Sang-Yeon plotseling voor Ryu Eun-Jung.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.