• 9.330.505 stemmen

Les Disparues de la Gare (2025)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Gaëlle Bellan

Met onder meer: Camille Razat, Hugo Becker en Patrick Timsit

Oorspronkelijke taal: Frans

Release datum: woensdag 8 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Les Disparues de la Gare

Eind jaren 90 wordt Flore Robin, een jonge rechercheur bij de politie van Perpignan, bij haar allereerste zaak opgeroepen naar een schokkende plaats delict. Dit meeslepende onderzoek, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, vormt het begin van een lange reeks moorden en een meedogenloze jacht die haar bijna twintig jaar zal achtervolgen.

logo tmdbimage

Tatiana Andujar

Meningen over Les Disparues de la Gare

lang pee

zondag 12 oktober 2025
Les Disparues de la Gare seizoen 1 Vond dit echt een zeer goede Franse spannende, boeiende serie. Ook werd er bijzonder goed geacteerd in deze serie, zeker door de grandioze Razat. Het ging over een langdurende zaak in de mooie stad Perpignan. Maar eigenlijk gaat het ook over een probleem dat alleen maar erger word. Jonge vrouwen kunnen bijna nergens meer s'avonds veilig alleen rondlopen zonder problemen... Heb deze serie in één zondag uitgekeken, zo goed vond ik ze.
avatar van AniSter

AniSter

maandag 13 oktober 2025
Les Disparues de la Gare seizoen 1 Prima serie, gebaseerd op ware gebeurtenissen. Nieuwkomer Flore komt in een wereld van mannelijke rechercheurs terecht en moet zich daar staande houden met alle gebeurtenissen van dien. Erg goed geacteerd door Razat. Op zich een redelijk bescheiden en realistische serie, met een aantal heftige en spannende momenten. Er zijn nog een paar lijntjes die een tweede seizoen mogelijk maken, maar dan zal het meer richting fictie gaan, wat geen probleem is op dit niveau.